η νύχτα των ξεχασμένων μουσικών

Κλεισμένος ο Κόστια στο δωμάτιό του δεν άντεχε. Ο Κόστια στο δωμάτιο του κοίταζε το ταβάνι. Χανόταν το βλέμμα του απλανές. Η σκέψεις τους ξέφευγαν με κάθε του εκπνοή. Ένιωθε τις σκέψεις του να πετάνε πάνω από το κεφάλι του και ανεξάρτητες να εξφενδονίζονται προς το άπειρο. Δεν άντεχε τη σιωπή. Άρχισε να σφυρίζει διάφορους σκοπούς. Μα το σφύριγμά του έγινε κραυγή.

Κοπάνησε τα χέρια του στο τραπέζι τόσο που τα ένιωθε μουδιασμένα και την επόμενη μέρα. Πήγε στο μπάνιο. Κοιτάχτηκε μπροστά στον καθρέφτη. Συνειδητοποίησε πως οι στρίχες στο στήθος του είχαν πυκνώσει σε σχέση με την προηγούμενη φορά που το είχε παρατηρήσει. Χάιδεψε λίγο την κοιλιά του, έτριψε το πέος του. Κατούρησε. Χάιδεψε τα αρχίδια του και μια ανατριχίλα διαπέρασε την σπονδυλική του στήλη. Αυτή την αίσθηση είχε ανάγκη να τη νιώσει.Έπιασε ένα ξυράφι και ξύρισε τα γένια του. Ήταν η πιο εύκολη αλλαγή που μπορούσε να κάνει στη ζωή του. Πρόβαλε το πρόσωπό του. Το είχε ξεχάσει.

Ντύθηκε και βγήκε από το σπίτι βιαστικά. Έκανε τρομερό κρύο. Ένα δύο, στο τρίτο στενό έστριψε δεξιά. Περίπου στα πεντακόσια μέτρα μπήκε μέσα σε μια πόρτα. Ήταν ένα μπαράκι. Μην φανταστείς… 4-5 ψυχές άραζαν ήσυχα ήσυχα και έπιναν το ποτό τους χαμένοι στις σκέψεις τους. Κάθισε δίπλα σε μια 50χρονη μάλλον πουτάνα ή πρώην πουτάνα ή γεροντοκόρη ή κάτι τέτοιο. Παράγγειλε ουίσκι σκέτο διπλό. Η γκόμενα χωρίς να χάσει ευκαιρία του χάιδευε το πόδι. Εκείνος δεν έδινε σημασία. Έπαιζε με το ποτήρι του ποτού του. Δεν έπινε γουλιά όμως. Πέρασε κάμποση ώρα χωρίς να πιεί. Μετά από λίγο το ήπιε μονορούφι. Πλήρωσε και έφυγε.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s